Berat badan baby

Anak dah 1 tahun 9 bulan . Tapi berat badan 9kg je . Mkn banyak tapi tak naik . Ada tips lain tak nak bagi berat badan naik #makanaksatu

3 Các câu trả lời

+ good fat, protein, double carbo. anak sy 1y9m berat belum 9kg awk😅 bmi cun tp berat & tinggi graf kuning la. naik setiap bulan pun naik, tp naik dia slowwww je. doc yg tgk anak kata as long berat naik ok la. anak aktiffff melasak 10jam tp kurang makan . relax tp kena usaha tambah extra kalori harian jgk. puan refer doc la blh senangkan hati tu

3t trước

Harap Check Up yang akan dtg ni . berat naik laa . huhuhu

Sama Kita sis😂 struggle bebeno nak naikkan berat dia ni.. anak laki ke prempuan? ni anak sy checkup 2 tahun nnti,kalau kne refer pakar,redha jela. dah buat mcm2.

1mo trước

lelaki sis . mungkin sebab dah lasak or sebagainya tulaa berat tak naik

BMI normal tak? Kalau normal nothing to worry. Just fokus pada pemakanan anak. Anak saya masuk 2 tahun baru ngam 10kg tapi takde masalah BMI. Semua normal.

1mo trước

Untuk masa skrg BMI still normal.. tapi saya risau jugaa laa . berat tak naik