masalah keputihan

sya nak tnya . sya ada keputihan . preggy bru 18 minggu . blh tlg tak suggest mnuman apa yg sesuai utk kurangkan keputihan . #ingintahu

2 Các câu trả lời

minuman yg sesuai air kosong je puan.. x boleh manis2.. mkn yogurt pon bagos, n minum air yakult yg warna biru.. yg warna biru tu kurang manis.. sy amal kn ni je, bg sy berkesan.. xde keputihan langsung.. bile skali skale minum manis2 baru ade keputihan..🤣 ye la skali skale mesti nk manis2 jgak kn? hahahaha.. pastu miss V tu jgn cuci dgn sabun.. cuci dgn air biasa je..

amalkan mkn yogurt. pastu stiap kali lps bersama suami, trus pergi cuci.