Nak tayak?

Sya nak tayak bagai mana nak tambah darah semasa mengandung 🤔🤔🤔

3 Các câu trả lời

makan makanan yang boleh menambahkan darah... mcam kerang, hati ayam,hati lembu, daging merah, kurma, jambu batu, kekacang.. mcm kacang kuda.. mcm tu... 😊 kalau dpt jus delima pon boleh makan jga...

Bayam,tomato,buah jambu batu,peria,ayam,daging ,ikan ,kerang,Bahagian Dalaman macam hati ,limpa ,pedal,paru ..elak minum coklat,milo,kopi,teh kalau tak amik langsung lagi bagus .

makan iberet folic.