susu

sya minum susu f&n bole x..xthan minum anmum..muntahh

5 Các câu trả lời

susu fn pekat manis tu ke..?tu gula tggi la sis..mnum tu dpt kncing manis ada la..jgn cari penyakit huhu. Byk susu bole try sis.. fresh milk bole..mcm goodday. .HL susu biasa mcm fernleaf..dutch lady..nespray. susu ibu mengandung - frisomum..enfamama..similac . susu kambing - lazz..hi goat..karihome .

5y trước

Nespray tu antra yg nurse bgtaw bole minum la..

Susu tin f&n takde khasiat sis. Tu gula semata 😅 boleh je nak minum fresh milk macam HL, dutch lady, goodday.

5y trước

Hehehe sedap tapi tak bagus 😁

Susu f&n tinggi gula sis. Cubalah fresh milk lain

Try susu fresh mcm dutchlady

Try susu enfamama dear