suggestion any supplement utk trimester 2

sya dah masuk trimester 2 sekarang dah 23 wks. nurse ada bagi obimin . ada ke any supplement lain yg bagus utk diamalkan dlm tempoh pregnancy ni .sbb ada juga klinik yg dah tukar ke iberet once dah masuk trimester 2 .HB sya alhamdulillah okay .pernah on border juga tpi next check up okay .

1 Trả lời

Vitamin/supplement/ubat ni ikut keperluan individu. Obimin tu bagus dah. Multivitamin 👍Kalau perlukan extra, minta advice doktor.