kuat berpeluh 32 week

sya dah 32 week kenapa keja peluh je🤣🤣 ada tak mcm sya ?? #seriusnanya

4 Các câu trả lời

sama saya..33w.minum air kosong pun berpeluh.duduk dlm tandas pun berpeluh.mlm2 pun tdr berpeluh peluh..dah mndi pun berpeluh..tiada hari tanpa peluh..

Xde cara utk atasi sis 🤣 sy pun mcm tu blik2 mndi je lgi2 rmh sy xde aircond 24jm bkips jelah hahaha lgi2 cuaca skng pun pns mmng extra panaslah

1y trước

yee sye pun xde aircond 🤣🤣 mlm2 sampai 3 kipas on🤭

Memang dalam fasa berpeluh2 😂😂😂 panas sangat skrg ni #35weeks

3rd trimester mmg mcm tu. mandi peluh hari2.

1y trước

hahaha sama la. sabar jelah sikit lagi 😂 nanti fasa rambut gugur pulak. ikut pengalaman kawan² la