Kerap pening kepala dan rasa mulut pucat

Sya baru msuk 28w , lately ni lps mkn msti sya pening kepala dan ssh bernafa plus mulut rsa pucat.. nk tnya normal ke sbb baby nk besar?#firstmom

4 Các câu trả lời

Hb awak ok tak tiap kali checkup? Sbb kalau tgok simptom tu mcm hb low

9mo trước

Hb pernh drop tpi x pernah smpai 10 lgi dn bru je naik bru2 ni

Segera ke KK.. Jgn biarkn.. Tu petanda tak normal..

9mo trước

Klu simptom smkin teruk.. Lbih baik ke PAC.. Tp jika masih on off.. Segera maklumkan nurse in-charge nt dia notify doctor utk screening apa yg patut.. Jika kdn mmbhykn msti doc akn refer ke hosp segera utk rawatan dn pemerhatian lanjut.. InshaAllah semoga puan baik² shj.

Macam simptom anemia. Pernah bagitahu doktor tak?

9mo trước

Nurse saya pernah pesan, kalau rasa macam tu terus ke klinik. Tak perlu tunggu hari appointment.

pg la check. takut hb drop or gdm.