Kena gi klinik ke???

Sy x pasti sy mengandung ke x. Smalam sy check upt mmg double line. Tp sy da malas nk beria g klinik sbb kandungan pertama dan kedua sy tahan 10 week je. Skang kalo sy kire dr last period da 6week. Cuma kali ni sy selalu lapar dan selalu rasa perut macam sakit senak bila lapar, atau bila nak bersin. Normal ke? Bahaya x kalo sy malas g klinik lg?

2 Các câu trả lời

Allahuakbar samalah saya sis...skrg ni perut rasa xselesa bdn mula nk mual xselesa aritu 2weeks check 1line .... nk check upt rasa fobia..sbb bulan puasa aritu saya misscarrige nk masuk 1bln saya rasa ada simptom tp xberani nk check skrg rasa bercampur baur

tunggu 7w baru gi klinik. and bagitahu sis ada sejarah baby 1st & 2nd tahan sampai 10w. sbb biasanya doc akan bagi ubat utk kuatkan rahim. apapun byk kan berehat & no stress. tahniah