Mohon tips cepat hamil

Sy sudah 10bulan berkahwin namun belum dikurniakan zuriat lagi. Boleh minta mommys2 semua tips atau pandangan mcmna cara bagi cepat lekat? Harini period sy..sedih sgt rasanyaa,mcm2 juga usaha sy cuba, keluarga pun asyik duk tanya je bila lagi..bbanding2, kawen dh nak dekat setahun tp tak lekat2 lg#pleasehelp 🥲

32 Các câu trả lời

sye dh setahun belum ade anak... 3 kali gugur... skrg tgh usaha lg sbb ade pcos... susah sikit nk lekat

2y trước

sis mmg kuat..mudahan dikurniakan dan dipermudahkan dlm menanti zuriat buat kita..Aaminn