Tali Pusat Terbelit di leher baby(3x)

Sy skrg minggu ke 26,baru hbs buat detail scan dkt klinik swasta tetapi doctor yang buat scan nampak ada lilitan tali pusat di bahagian leher baby(3x) so dia bagi surat suruh prg hospital terus,bila ke sana...doktor check degupan jantung baby dan scan pula kata semua nampak normal,bagi appointment suruh datang balik pada khamis utk jumpa specialist Sy memang risau Dan stress mummy's...Sy baru 26 minggu,mmg takut sangat keaadaan baby dlm perut sy#pleasehelp #firsttimemom

1 Trả lời

follow je apa doktor kata.. pantau pergerakan anak.. klau rasa lain mcm ke hospital terus