Ada sesiapa yg pernah miss appointment KK?

Sy skrg 39w, kiranya 1 minggu kena pergi checkup sekali Minggu lepas masa tarikh appointment rasa baby kurang gerak, terus refer hospital, pstu miss appointment KK KK ada call 1 kali tapi ter miss jugak 😭😭😭 Mcm mana ya harus sy buat? Call Kk tak angkat pulak 😫

2 Các câu trả lời

Prnh miss masa 36w sbb warded then diorang cll saya x trsambut.... hosp suruh walk in je mntk tmujnjii bru n pg cek terus pn bole.... yg pnting jgn lewat sehari nt diorang mrh...

Sy pernah jugak sis,blh direct walk in sis,cakap yg sis miss appointment.Nnti mungkin sis akn d bri tarikh baru utk appointment klau sempat sblum due.