Alhamdulillah

sy sepatutnya dtg bln harini..lps scan gynae tdi, dr bgtau blum ad tnda2 dtg bln..blk rmh cek upt, naik double line tpi samar2 lg..cek opk terang plak..sy nk tnye,untuk awl khmilan, bahaye x kalau berpuasa?

Alhamdulillah
11 Các câu trả lời

tahniah sis, sy pun opk terang mcm sis sepatotnye period dtg 7/5 tapi tak datang test opk naik double line cmtuu esk baru nk pegi beli upt.. harap ade berita gembira buat saya.. aamiin

sye pon dalam awal kehamilan , alhamdulillah masih larat berpuasa tapi klau dh rase letih dah tak larat jangan pakse puasa ye

Tahniah sis. Jgnlah puasa dulu klu tak larat bimbang baby kt dlm tu lagipun baby baru nk jadi

In shaa Allah .. sis, mcam sy nanti.. pon test opk... skrh da 5 week 5 day.

4y trước

Tgk dulu laa darah mcam.mana.. heavy ke.. spot 1 hari ke.

Tahniah sis. Tak yah puasa dulu, kesihatan kena jaga taw 😘

alhamdulillah tahniah sis, nnti cuba pakai clearblue

Saya puasa. 5wk bru. 😃

sy try guna clearblue plak

Better jgn puasa

Tahniah