Hi mommy...

sy sekarang dah 35minggu 3hari .. Semalam scan doc cakap baby kecik 2.2kg je.. Lepas tu doc cakap sy anemia hb low 9.7je.. Dah 2 hari kena ambik darah,hujung bulan ni pun ambik darah lagi,next week kena p hospital tunggu call dulu.. sekarang sy asyik shaking je tangan risau fikir macam²..takut nak beranak lagi,suspek anemia lagi,fikir bby kecik lagi..sy pulak dari dulu takut ngan hospital suka lari² dari hospital😓sempat ke nak bagi bby besar dalam perut dengan naik kan hb..#firstbaby #firstmom

1 Trả lời

sy dulu pregnant anak 1st ada anemia. hb drop ke 7.2. tak ada talasemia,cuma anemia sja. bersalin 39w,berat baby 2.4kg dan sihat. sekarang dah 9th umurnya dgn berat 46kg