Buka jalan

Sy sekarang da 37w5d. Ada bleeding then admit dkt hosp Bukaan da 2cm lepastu tu bukaan cm xda perubahan n sakit contraction makin lama makin hilang, bila doc cek jalan pegi 1cm la pula Da masuk belon, xsampai 24jam belon da jatuh tp bukaan still 2cm, petang tu atas rundingan dgn pakar doktor tolong bukakan jalan. pintu rahim pula masih jauh, xde rasa ngilu ke apa masa doc tolong bukakan tu. tah la xmgharap sgt sebab xda rasa apa2 pun. Sebenarnya emosi da xstabil skrg ni..sebelum ni saya sedaya upaya kawal emosi dan sentiasa happy kan diri dgn jadi ketua kampung pegi round2 satu wad, pegi ke satu2 katil pt lain utk bcerita. Sekadar meluah ja. Apapun semoga urusan bersalin kita dan yg tgh menunggu hari dipermudahkan. Dan saya percaya setiap apa yg jadi itulah yg telah Allah tetapkan. dalam hati sy sepenuhnya bertawakal kepadaNya. 😊😊😊

2 Các câu trả lời

Semoga dipermudakn utk sis. Pujuk2 baby supaya cepat keluar 😄

1y trước

ha'ah bersalin normal. Semoga dipermudahkan urusan bersalin awak awak ya 🤲🤲🤲