Hi mommies.. ada yg boleh share pengalaman PP tak? (placenta previa)

Sy sekarang 29w.. tgh tggu date utk jumpa pakar.. kandungan ke4.. tp anak ke2.. 2x gugur sblm ni n ank first 5y skrg... ada changes untuk uri naik ke? yg ada pengalaman blh share dgn sy ye..TQ mommies ♥️ #placentaprevia #lowlyingplacenta