Advice please 😌

Sy rsa nk kerja tau sbb ad hutang ptptn.. skrang ank dh masuk 8bln.. tp dlm msa yg sama mcm2 pk psl ank. kluarga husb ckp nk jga ank tp ank sdra husb sllu skitkan ank sy.. dia cubit,,kcau ank tdur,,buat mcm nk kelar leher ank..mcm2 lg.. moms faham x prsaan sy mcm mana kalau dia buat ank kita mcm tuh 😌 #firstmom

2 Các câu trả lời

Kalau macam tu hold dulu la.. Kesian anak.. Saya pon pikir nk kerja tapi anak fully bf n saya tak percaya orang 😅 nk tunggu anak 2 tahun sbb pikir masa tu InsyaAllah dh pndai bercakap.. Boleh bagitau apa jadi kt dia.. Tapi apa2 pon luah dekat suami.. Bincang sama2.. InsyaAllah ada jalan

4t trước

kan. bila dh jd ibu rasa mcm ank tak selamat bila dduk dgn sesape kecuali dgn mk sendiri 🥲

InsyaAllah ada jalan ....jangn stress stress mummy .. cuba bincang dengan husb