Hi,nak tanya..normal ke kalau anak 3bulan lebih nak masuk 4 bulan tak berak dah 4 hari full Fm?

sy risau sbb sebelum ni selang sehari atau 2hari sekali berak.#firstmom #seriusnanya

1 Trả lời

Anak saya, hari tu selang sehari berak, lps tu selang 2 hari, sjak tukar bulan baru 3 hri skli pulak beraknya, tapi perut dia okey x keras, cuma sy n hsbnd sllu buat excersice lancarkan usus tu la, stkat ni baby berak okey walau kdg selang 3 hri tuu