Bengkak buasir&sakit

Sy prengnant 20w..ada tips tak utk kecutkn buasir..seminggu dah menahan sakit.. Mkn pon tak berselera.. #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Haritu sy ada pergi klinik juga sebab buang air besar berdarah dan disahkan buasir..tapi masih tahap pertama..doktor sarankan buat rawatan traditional iaitu rendaman punggung di dalam besen berisi air suam..buat sekerap yg mampu..

g klinik sis cek..dktr akn trangkn buasir sis tahap k brape jgn d biarkn..dktr akn bg ubt kecut buasir untk sis..buat rendaman air suam pn ok