sebulan dah ada alahan?

Sy pregy sebulan lebih alahan saya xdapat makan dan selalu nangis. Sy pregy First baby, ni sy pelik dgn badan sendiri semua benda nak stress, banyak nangis, xdapat pula makan, nak alone saja. Apa patut saya buat?

1 Trả lời

Pembawakkan tu. Kadang da lawan segala perasaan. Akhirnya kecundang juga. Sya masa awal2 pregnant mmg kuat nangis. Bnde kecik pon sya akan nangis. Kelakar bila fikirkan balik. Jadi pengalaman manis.