Demam semasa pregnant

Hi , sy pregnant dah 33 minggu 3 hari.. saya dh demam 3 hari & suami pun demam sekli.. Punca demam sbb sy balik kg suami isnin lepas & bilik kat kg panas sgt sbb xde pengudaraan, ada tingkap tpi angin xmasuk.. sy tido ptg & terasa bahang panas tuu walaupun kipas depan muka.. Sy dh buat covid test & negatif tpi tetap risaukan baby.. Ada effect ke pada baby klu ibu demam? #pleasehelp #firstmom #ingintahu

1 Trả lời

kalau dah 3 hari, boleh pergi klinik. awak ada makan panadol tak?

2y trước

awak pergi klinik check, sebab demam dah 3 hari. semoga awak dan baby baik baik je 🤍🤍