Doa kan kandungan sy

sy pregnant da msuk 5 w .. semalam brlaku pendarahan .. tdi sy p cek klinik sy memang pregnant tp sy rasa pelik darah sy masih ada kluar sikit2 .. n doc da scan nampak kantung kecil sja .. lpas 2 mggu sy kena scan lg utk lihat pembesaran nya .. ni first sy preg .. sy beharap sangat ..

1 Trả lời

InshaAllah sis. Utk 5w tu mmg akan nmpak kantung je. & ada setengah ibu akan berlaku spotting (darah keluar sikit). Doa baik2. Jgn byk gerak. Stop buat keje rumah dulu ye.

5y trước

Amiin inshaAllah