sakit senggugut 36 weeks

Sy pregnant 36 weeks,dh seminggu ad rasa sakit senggugut..sakit pinggang..normal ke?

52 Các câu trả lời

sy pun 36weeks..sama juga lah.sakit pinggang dan rasa senggugut.

2y trước

Sya pon ada jugk rasa mcm nk senggugut sakit pinggang kuat..tapi blom klur lgi tanda tanda saya tak pergi hospital lgi..tnggu tanda dh klur.. Bharu pergi..risau Braxton Hicks (kontraksi palsu)saya pon dh gelap 36weeks hari ni.😊

sya da 36w 6 Hari..perut sakit2 tapi masih xda Tanda lagi..masi bawa jalan2 Mana Tau besok2 bersalin da.. kerap buang air kecil, gastrik pun balik2 dtg, sakit d bhgian bawa bila wktu tdo.. hrp2 d permudahkan semua nya utk bersalin nt..amin

sma lah , aku pun tngah rasa braxton hicks pada wktu mlm, dia lebih kurang mcm contraction maw bsalin, skrng smua bnda suda aku rasaa , dari kaki selalu sakit pinggang pun sma , tpii tue normal sbab ank pertama suda lalui juga

Saya nak tanya ada siapa2 yg mengalami kejang pinggul x masa kandungan 36 minggu..... Boleh bg tahu x sbb apa... Saya dh beranak 2 kali.... Tp kali ke3 nie lain cikit dia buat kejang pinggul rasa nak nangis pn ada.....

Sama la dlm sehari bape kali kena, tapi doc kata selagi tak kerap 5-10minit mungkin false alarm

normal je..klu sakit kuat seperti senggugut,turun darah atau air ketuban pecah klur anda lendir campur darah ke baik sis trus ke hospital je jngn tnggu kontraksi btul² rasa kuat Bharu nk pergi hospital..takut laluan dh buka..

Sy PON sama dah rasa sakit Braxton hicks.kena 10m n 15m Sekli sampai pagi ..pastu kurang dah.tapi MLM jadi plak.bile kena tu ulang alik je tandas.letihnya rasa.sy bdn berat 120kg.ya Allah tuhan je tahu.sakit nk bGN tu..

normal.. sebab sy mcmtu jugak anak ke2. skrg mengandung ank ke 3, gdm on ubat. doakan ank ke 3 sy lahir normal sebelum dipaksa bersalin 🤲🏻

tanda bsaLin la tu...sy klu sakit teramat tp nnt da kluar darah bru dtg hospital...mandi2 dlu makan sbelum k hospital spaya ada tenaga meneran nnt n da selesa sbb mandi da td

Normal ker sakit bahgia pinggul mcm rase terseliuh ntah tkthu nk ckp mcm mne sbb bnyk sgd include , skit bahgia pinggul,pinggang, and kaki , perut mngerass 15 minit skli , and lendir tpi tk berdrh punn,