Masalah sakit tekak batuk dan sakit kepala

Hi sy pregnant 13 week.. Sy ad sakit tekak bolehkah sy mkan strepsil untuk menghilang masalah sakit tekak Sy.. Sy juga ad mengalami batuk kahak dan sakit kepala tetapi tidak demam.. #firstbaby

2 Các câu trả lời

Baik sis ke klinik luar/ emergncy kata masalah skrg, sbb ada ja ubat yg tak boleh ibu hamil makan, mcm saya hri tu, selsema ja, nasib prgi klinik, sbb doktor kata ada ubat selsema yg ibu hamil tak boleh makan. Apa2 ubat ke ap, baik rujuk doktor

Tk smua ubat batuk pregnant mom boleh mkn. Bena expectorant boleh, breacol boleh. Tk silap sy dkt asian parent ad post psl ubat batuk.