Scan baby..

Sy pertama kali scan baby masa 8week.. jantung dan baby dah nampak jelas.. tp setiap kali saya ke kelinik jumpa Dr. Tak lg kena scan.. padahal nk sangat tengo c kecil dlm rahim ni agak2 berapa week ye baru Dr akan scan.. skrg dah 17week 4day.. rindu sngat nk tngo baby🥹 nk g kelinik sewsta tp x mampu bayar,

13 Các câu trả lời

sy 18 week da.. last scan 8week..klo tnye nurse tgok laa klo dr nak layan..

2y trước

ah sama dng sy last scan 8week skrg 17w blm kna scan lg hehe nurse tu sy dah tanya dia ckp mungkin 20w bru Dr akan scan..

Sy doc kk akan scan 20 weeks pulak

ohh yeke.. makasih yaa🥰🥰