KANTUNG BABY?

Salam sis dalam group. Tadi ada ke kelinik untuk scan.. agak2 gambar dalm ni kantung baby..sebab doktor kata x nmpk jelas lagi ada ka x da kantung babby.. 5 weeks

KANTUNG BABY?
6 Các câu trả lời

Tips before pergi scan. Make sure pundi kencing awak penuh, so awak kena tahan lah sikit rasa nak kencing tu. Bila pundi kencing penuh, lagi senang utk dapat scan yg jelas. Saya haritu 5weeks jgk and just nampak kantung je. Tu pun kecik je kantung nya. Time tu doktor dah pesan pundi kencing kena penuh dulu tp saya degil nk scan jgk

12mo trước

haritu pergi scan 6weeks saya dah banyak minum air sampai perut kembung tapi pundi kencing kecik lagi 😅 tunggu 2 minggu scan lagi. balik rumah muntah balik haha.

saya dah scan 6weeks tapi tak nampak lagi sebab rahim tebal.. saya kena repeat scan 2minggu lagi.. 8minggu akan ada kantung janin dan jantung.. inshaAllah ada rezeki tu.. awal lagi tu.. jaga diri dan kandungan awak dengan baik2..

mesin scan dia kabur..cuba puan try klnik Lain.Klinik swasta la puan scan klu klnik kerajaan ni scan dia kabur

sma mcam sy tu hari scan 4w2d nampak kantung mcm tu samar2 1,25 cm

InshaAllah ada rezeki sis.. saya doakan 🤲🤲🤲

mcm xnampak je