Tolong saya

Sy period tak teratur, tapi kalini terlalu lewat. 5 hari lepas sy ada scan tapi doc kata tanda awal pregnant pun xada, dinding rahim pun x menebal. Tapi smpi sekarang period masih xdatang, bahagian ari2 rasa mcm geli2 nak period tp xde keluar lagi. Dan harini 3 hari berturut turut sy ada keluar darah sikit2 je tapi warna coklat pekat. Perlu ke sy buat upt & kalau positif, kene refer pada doctor ke?

1 Trả lời

masalah hormon la klu dktr dah ckp dinding rahim tdk tebal..kdg darah sikit2 coklat pekat tanda2 period nak turun..cek la upt klu -ve tandanya nak period.