Positif ke mcm ni?

Sy period 6/12-10/12, harini 1/1/24 dpo14 dapat line samar2 mcm ni dan ikutkn esok tarikh sy period. Harap2 pregnant la mcm ni 😔. Jadi bila masa yg sesuai utk sy scan confirm kehamilan? Excitednye kalau betul pregnant utk org yg ttc ni kan bila dapat line mcm tu..Boleh sesiapa tolong share info tak. Sy ttf utk anak first. #pleasehelp

Positif ke mcm ni?
8 Các câu trả lời

Alhamdulillah tahniah sis .. saya pun mcm tu jugak .. dh g klinik tok scan nk kepastian .. dan dh disahkn positif baru 4w4dy ... smoga sesama kita dipermudahkan sgala urusan n baby dlm perut pun ok..Aminn🫰🫰!!..

6mo trước

Ada... tapi sblum saya tahu saya pregnant seminggu dua cm tu kerap kram prut ..

Klu nk cek upt cek lepas 5hari delay period baru acurate 👍 jika positif lepas 2 minggu delay period blh dah pegi scan tgok ada isi tak ..

tahniah sis +ve tu 💐 kalau ikutkan LMP, sis baru 4 minggu. tunggu lagi 4 minggu, boleh pergi scan & buka buku terus.

Repeat test upt pakai brand dip & tell atau clear blue ye sis.

kalau sis x yakin boleh ambil ujian Beta HCG... lagi tepat ..

Tahniah sis positive tu.. Doakan saya juga☺️🙏

6-8weeks da bley pegi scan..

Tahniah +ve