Vco kelapa dara ok ke ?

Sy nk tya ... Dlm ni ada dk yg amal VCO tu ... Betul ke kulit akn jd lembik mcm tauhu ... Sy nk try mkn sbb jrak no 2 dgn yg ni 2taun je .. klu mkn tu,,dlm pkran sy .. mgkin lg mudah sy berslin .. dan mghrapkn xkoyak,,xkena jait ... Tp bila bca ² ada yg ckp klu nk jait kulit jd tauhu .. berjam² nk jait pun .. betul keee😭😭sbb sy dh serik sgt2 ..anak first sah2 la kena gunting dh .. pstu jarak 6taun dgn no 2 ni .. lg laa mcm anak first bila bsalin ... Mang koyak ,misi ckp sy ankt pgkoq .. pstu ni no 3 jarak 2 taun ..sy hrp sgt2 ..xkoyak,,xkena la jaittt...sbb tu ngt nk try VCO tu ... Tlggggg bntuuu jap

3 Các câu trả lời

saye penah makan mase bsalin yg kedua dan ketiga..bukaan jlan mmg cepat,Alhamdullilah kluar pon boleh skli dua teran..koyak ade la skit tu pon sbb doc gunting,mse kne jahit tu x ade pulak misi ckap mcam tauhu ke ape..ok je,rmbut baby pon lebat je hitam pekat🤭saye start mkn mse 7 bulan..skng dh yg ke 5,xdpt mkn sbb czer

10mo trước

sya pn mcm nk try..blh ke start dlm 35@ 36w mcm tu?

Kalau rasa takut, better minyak tu buat urutan dekat pintu miss v tu. Bagi renggangkan untuk bersalin nanti.

10mo trước

Yup boleh 😁

sya nk try jgk..tp nnt 36w baru nk mkn..