Bacaan BSP x okay

Hi. Sy nk tnya. Kalau bacaan bsp x okay tp xdelah semua. Sllu bacaan bsp sy time after dinner la x okay. Ptut xleh lebih 6.7, tp utk dinner mst kena 7.1 cmtu. Sbb lapar klau mkn sikit sgt huhu. Bacaan waktu lain okay je. Klau setiap kali rekod bsp ade satu bacaan yg x okay, ade kena pape ke kt klinik selain jumpa doc ?#firsttimemom #advicepls

3 Các câu trả lời

Selalu awak dinner mkn apa ya? Bnykkn sayur hijau sbb tu sgt membantu utk proses gula dlm bdn. Sy salu mkn nasi suku, tp mkn lauk bnyak especially sayur2

2y trước

tenkiuu sis for the tips. sy nk cuba cara sis ni pulak. 💕💙

sy baru harini review bsp dkt doktor.. ada 3 bacaan tak okay.. dktor bagi peluang skali lagi.. klau masih sma on ubat dgn insulin

Kau sllu tggi dr akan start ubat

2y trước

ubat mkn ke atau insulin ya?