Makan pedas

Sy nk tnya ad apa2 risiko ke klau makan pedas...sbb sy tgh usaha kurangkn mkn pedas... sbb xblh brenti mngejut...dh terbiasa mkn pedas

1 Trả lời

Doc cakap takde masalah makan pedas. Meransang deria baby dlm perut. Tp tak digalakkan kalau kita sakit perut cirit birit ke apa.

1y trước

ohh I see.. okayyy. sebab saya pun dlm dua hari ni asyik mkn pedas jak. takut sgt kalau mengganggu kesihatan baby dlm perut. thanks info 💕