boleh tak pergi klinik sebelum 6minggu

sy nk tny bole ke pergi klinik sebelum 6 minggu sy pregnant 4minggu 5hari , sy cuma nak pastikan sahaja , samada rahim sy kuat atau lemah , sy risau sngt first mom 🥹 jadi berdebar rasanya , terima kasih#risau

4 Các câu trả lời

seeloknya awak pergi swasta dlu utk scan, boleh cari klinik scan utk confirm pregnancy yg murah2. ada yg RM 30, kne cari sbb kekdg klinik scan ni suka buat promo. nnt masa scan dr akan bgtau bersalin dlm rahim atau tak. tp tang kuat or lemah tu kne consult lebih tu extra charge lebih2 lg kalau dr bg ubat duphaston. just anggap your early pregnancy ni fragile sgt. jgn buat benda2 lasak. kalau ada tanda2 spotting terus pergi hosp or klinik nnt dr akan advise.

Pergi ja. Sy pergi time 3 weeks lebih. And dapat detect Ectopic Pregnancy. Terus dapat cucuk Kimo. Alhamdullilah cepat detect.. Sy pergi KPJ ya. 😁

8mo trước

tanda2 ectopic ade tak sis? sakit ke

boleh. sy first scan untuk confirm pregnancy masa 5w. masa tu make sure pundi kencing agak penuh, so that senang nampak kantung time scan.

8mo trước

Boleh pergi swasta sis untuk first time check nk bg cnfm pregnant

Boleh je awak pergi klinik untuk scan , saya pun masatu check lebih kurang awak pregnant 4weeks