new obimin

Sy ni dah pregnant 5 bulan. Hb asyik low je. Tak tahu nak makan vitamin apa. Kalau vitamin ni okay ke?

new obimin
33 Các câu trả lời

Sy banyak kali tukar ubat sbb HB low.. Last skali, doc bagi Maltofer, terus okey...alhamdulillah..

Saya sugess cuma amalkan...MAMARIAM..seacrh di fb yer....saya alhamdulilah...hb cntik

Ikut org juga sis.. Ada yg ngam ada yg x.. Bagi saya ok, saya makan sebelum tidur malam..

Saya makan obimin plus. Okey je. Cuma calcium xde. Tambah supplement calcium.

Dri mule pregnant smpai sekarang makan iberet.. hb cantik. Alhamdulillah ..

Saya mkn iberet hb 12 keatas...kopi,teh jgn ambik klo tak hb drop blik...

Haritu sy pegi kk, misi ckp iberet lg kuat dri zincofer. Try mkn iberet

Obimin klu x silap kandungan zat besi tu rendah. Better consult doc.

Sye mnum vitamin Ni habis stu badan gatalll😥💆💆

Cuba jus dailymama . Saya minum hb ok sgat

4y trước

Saya pun ambil jus dailymama alhamdulilah hb maintain cantik 😁