Check di kd, kkia, n kk

Sy nak tny la bila pregnant ni, mmg tiap bulan ke ada checkup di ketiga tiga klinik ni. Sbb sy dpt tarikh sebulan tu, dpt tarikh lain2 checkup kat kd lain, kkia lain, kk pulak lain. Sy tny kat kk utk apa dia kata kat kk utk scan perut details bayi. Sy ckp la kat kkia haritu dr ada scan juga. Dia kata lain, ni kat kk pula. Eh pening la sy. Ingtkn sebulan tu sekali je tarikh ke klinik ni dah mcm mcm klinik pula g. Dah la susah dpt cuti 💆🏻‍♀

2 Các câu trả lời

Kenapa sis pergi smpai 3 klinik ya ? Sy tk ada jawapan untuk soalan sis . Cuma sy pula yg ikut confuse skli dgn sis 😆 smoga dipermudahkn urusan sis . Sy klinik swasta . Tk ke kk or mne mne lain dh . Satu klinik je sy pergi .

2y trước

itulah dia. sy ingatkan haritu dkt kkia dah settle. ni suh g klinik kesihatan pula scan lg. eh pening la sy

Biasanya pg kkia saja. Utk 1st trismester sampai 2nd, sebulan sekali saja checkup. 3

2y trước

sy baru 13 weeks. haritu dah cek kat kkia. lpastu suh g kk pula scan lagi. ingat dah settle dah kat kkia. confuse sis