Alahan 7 minggu

Sy nak tanya,ada tak yg start rasa sakit kt bhgn puting.btw kandungan baru masuk 7 minggu..lepastu tiap kali nak kumur lepas gosok gigi mesti muntah lain macam...tu alahan ke..#TTC 3 tahun

2 Các câu trả lời

Itu normal sis. Nipple mmg akan rasa sakit , tp benda tu normal dan skjp je akan rasa sakit. And alahan ada byk jenis. Mcm saya gosok gigi pun muntah. Dan tkboleh bau busuk. Mesti muntah

Normal tu 😅 saya dah 25w, masih kalah dgn shampOo .. tiap kali shampoo rambut , kompom muntah .. mcm geli 🤣