period 2x sebulan

hi sy nak tanya sy baru berhenti depo inject bulan 3 , bulan 6 dh last .. sy dh stop depo .. sy period biasa bulan 7 , bulan 8 pun dh period 4/8-10/8 .. tiba ii 20/8 ni period lagi tapi sikit ii darah pun coklat je tak merah , sampai harini masih ada 22/8 .. effect stop depo ke ye ? sepanjang depo sy tak pernah period..atau ada masalah lain ye ?

1 Trả lời

boleh consult Dr sis. sy pula kali pertama inject depo,sebulan lebih tak period sampai sy takut pregnant. sy beli upt,tak sempat pakai lg sy period. seminggu sy period,stop 3 hari. lepas tu period lg. sy jumpa Dr,dia bagitau normal ja. lepas tu sy sambung inject kali ke 2. sekarang belum period lg. mungkin kes sis ni hormon belum stabil lg. apa² pun bole jumpa Dr jika sis risau

10mo trước

baik sis