carpal tunnel syndrome

hi .sy nak tanya pergelangan tgn dan ibu jari saya sakit .ni sebab urat ke ?boleh ke sy mengurut dlm tempoh pregnant sy 37mggu ?seeloknya urut atau tuam ais je ?risau la sbb sy kerja restaurant tak lari dr buat kerja .

2 Các câu trả lời

saya pon kena carpal tunnel ni, tadi baru balik physio dkt hospital, doc suruh buat exercise tgn mcm biasa, tuam air panas atau air sejuk dan genggam bola

boleh try ni sis ,, sye pun pakai makin okay dah tak sakit sgt .. sye beli kat shopee je

9mo trước

ok jugak ni .tq yee 😊