Gdm pregnancy 17 weeks

Sy nak tanya, kalau gdm kite tak tinggi sangat, setakat 5.1 macam tu still doc suruh on ubat and insulin ke? #seriusnanya #firstmom

5 Các câu trả lời

5.1 tu bacaan bila sis? Saya BSP pagi puasa tak lebih 4.0 something, tengahari, malam tak lebih 6.7 , jadi kalau maintain tak perlu makan ubat dan insulin pun

2y trước

5.1 tu bacaan bsp pagi

normal ja sis..kalau ikot dlm buku pink Tu lebih dri 5.3 Tu xboleh..tp setengah kk 6 pun ok lagi..

klau pagi bacaan x blh lebih dr 5.3.. klau 5.1 tu kira ok sis.. 😊

asalkan jgn lebih 6.7 xde makan ubat/insulin. 5.1 Tu normal je

baik, terima kasih.