Kantung kosong 6w

Hi. Sy nak mintak pendapat, bentuk kantung sy ni normal tak? Sebab macam tak bulat.. normal ke kalau saiz sac 6w tapi kosong lagi? Risau sebab dulu pernah missed miscarriage, takde bleeding, tau2 kantung dah kosong.. ada ke org yg pernah experience missed miscarriage/blighted ovum lebih dari sekali? #firstmom #pleasehelp

Kantung kosong 6w
23 Các câu trả lời

kantung x bulat normal setahu sy. dan 6 minggu msih x nmpk janin nmpk kantung sje pon normal sis. baby kcik sgt sgt lg

2y trước

tq sis.. lega sikit dengar..

Hi dear any update? Saya baru scan semalam 6w5d pun kosong… doctor kata 50-50 missed miscarriage or kecil lagi.

2y trước

alhamdulillahh.. sy dah 20w pon awak 🥰 think +ve je, doa banyak2.. inshaaAllah ada rezeki kita ❤️

takda apa tu. fikir yg baik baik je. saya anak first 10w baru nampak baby. 12w baru nampak jantung baby

Kantung sy dulu pun tak perfect bulatnya. Lebih kurg mcm ni. Nnti repeat scan smula. Ni awal lg. huhu

2y trước

this week sy repeat balik scan.. harap2 okey 🤲

Normal :) awak Cuba search “ultra sound 6 weeks on Google image” mesti nampak mcm awak.

Masa scan 6weeks pun doktor cakap macam tu. Masuk 8 weeks baru nampak

repeat scan 2w sis..sy pun kantung je masa 2w..In Shaa Allah ada tu sis..

2y trước

inshaaAllahh.. moga ada rezeki sy.. tq sis

normal sis, sy pn dulu mcmtu....akhir nya br nmpk heartbeat 💓

sama sis ..bulan depan baqu nk check lagi ...doakan saya yaa

normal sis. no need worry.. tgu 8 ke 10 mggu bru p cek lg