38 week 6 hari

Sy nak kepastian .. pd weeks 38 6 hari ni .. sakot pinggang 3 hari berturut2x .. dr blkg smpai ke depan sebelah bhgian kiri… adkah salah satu tanda mahu bersalin atau hanya kontraksi palsu

2 Các câu trả lời

kalau tangkap punggung dn pinggang serentak dan makin kerap dlm 5-10min. 10-15min itu contraction betul. kalau awak rasa xokay please ke hospital.

klau dia sakit sekejp je.. tu kontraksi palsu.. n then kalau dia makin kerap tu tanda nak bersalin lah..