Pump susu auto

Hi .. sy nak jual pump susu auto .. bru guna 4 5 kali, kondisi masih dalam keadaan baik .. alasan sy nak jual sebab tak boleh guna .. nipple jd sakit bila guna auto & mmbuatkan sy trpaksa guna manual pump shj .. Jika ada yg mencari pump susu (handless), boleh roger ya .. dan blh berikan no wasap , nnt sy wasap .. terima kasih jika sudi membeli .. Jenama: bearmom , aksesori pump semua lengkap & disertakan sekali box w/ sarung pump .. #seriusnanya #pleasehelp

3 Các câu trả lời

kalau awak pam sakit kemungkinan size corong /insert pam awak slh. sbb tu nipple awak jadi sakit. awak kena ukur size nipple awak dulu kemudian just beli size insert yg betul utk pam awak tu☺️. xperlu beli satu pam baru

2y trước

bukan maksod saya size corong pam awak. dh betul ka? awak ada ukur nipple awak tak sebelom beli pam. kiranya sekarang awak pam manual okay ka

corong nipple salah

👍