Rasa ngeri selepas bersama..

Sy mngandung 25week , Ada tak yg alami perkara sma mcm sy.. Rasa ngeri bhgian bawah perut, pintu rahim atau tulang rahim selepas bersama dngan suami? Rasa risau pulak.. Tiba² Ada sakit² , sblum ni tak pernah.. #SeriusTanya #ingintahu

1 Trả lời

pregnant sebelum ni takde apa2 . saya pregnant kalini pun rasa gitu . kadang tak boleh diri lama lepas bersama sebab rasa nyeri tu, memang duduk je 😅 not sure if it's normal or not as long as takde bagi tanda2 bahaya , saya fikir okey je kot . tanda bahaya contoh discaj pelik, contraction atau sakit yang lama and panjang sangat .

5mo trước

ya btul juga, as long tak Ada fleck n lain2.. mngkin smua baik² saja 😬