Kegatalan ketika third trimester

Sy mengalami gatal-gatal di seluruh tangan dan kaki sejak 01/07 sampailah sekarang pada usia kandungan 34 week. Dah 2x jumpa Dr, bagi ubat sapu dengan calamine lotion. Ada apa2 ubat lagi x utk hilangkan kegatalan,,,?

3 Các câu trả lời

kalau gatal sangat mungkin d sebabkan ada serious liver condition dipanggil Cholestasis . sis check dgn doc. klu ada ubat. sebab takut ia akn effect pada baby nti jika tidak d cegah awal