POSITIVE ATAU NEGATIVE???

Sy lewat period 6 hari. Test ni positive atau negative ya?? Sebab sy rasa kena 2-2 warna pekat barulah positive. Confuse

POSITIVE ATAU NEGATIVE???
14 Các câu trả lời

Upt dia tak sama dengan opk . Kalau opk kena dua dua terang . 🥰 Kalau upt satu samar pun dikira positif dah . Biasa kalau samar samar ni masih awal lagi . Buat masa sekarang jaga kesihatan , jaga rahim betul betul , jangan buat kerja renyah sangat . Kebiasaanya awal pregnant ni dr tak suggestkan untuk bersama . Awak dah boleh makan acid folic . Kalau nak lebih details esok boleh pergi scan dekat klinik swasta , nanti dr bagitahu dah berapa weeks usia kandungan awak . 😘

Tak semestinyaa kena 2-2 line tu pekat untuk kitaa tahu positive . Kepekatan line tu sebenarnyaa lg lama awk tak period , lg pekat line tu bertukar sbb alat tu dpt detect melalui air kencing awk yg awk pregnant . Tp samar2 ke atau pekat ke line tu klau daa keluaa double line tu , awk tetap daa pregnant 😂.

Positive 🥰 slma sy pkai dip n tell xprnh scam lg.. tiga2 pregnancy sy test pkai dip n tell smua line smar mcm ni.

12mo trước

Wahh okay tq ya

Insya Allah positif awak, esok try lagi, kalau boleh pakai clear blue, sbb saya pun macam tuh juga masa test

1y trước

Dip&tell very sensitive & reliable. Samar yg ni pun dah kira terang sgt. Tak juling mata nk tengok which means positive. Tak perlu confirmkan dgn cb pun takpa sebab cb mahal 😆 Saya kalau dah dpt dip&tell positive, saya terus tunggu 7 8 week utk pergi scan dah hehe.

selagi tak ada bleeding or spotting time lewat ni insya-Allah pregnant sis... walaupun samar .. tahniah...

1y trước

Alhamdulillah terima kasih ya

Ehh kalau upt line samar2 dah dikira subur. Kalau opk yg line kena sama pekat atau lagi pekat. Tahniah

12mo trước

Ohh okay tq ya😄

positif.. upt bkn mcm opk.. asalkn double line x sme pekat pun da positif..

1y trước

Baik tq ya

Positif ni,sama cam saya juga line 1 samar,now kandungan dah 15 week 3 day

12mo trước

Ohh okay tq ya😄

positif sis,upt even samar tu dah kira positif..y nak sama terang tu opk..

1y trước

Baik tq ya

positif dh tu.. tahniah, jga di baik²☺️

12mo trước

Terima kasih.. tq ya😄