Susu sebelah kiri tersumbat

sy jarang bagi susu sebelah kiri dalam 7bulan macam tu utk ank first. Sy wean off anak first 3tahun 4bulan. Skrg 14w pregnant, masalah sy hadapi susu belah kanan kluar macam biasa ade..tp belah kiri tak..skrg bengkak tp xsakit. Nak buat macam mana ya, atau ade supplement untuk bagi susu kiri kluar.sy risau nnti xde susu belah kiri tak kluar bila bersalin nnti..

2 Các câu trả lời

Tersumbat agaknya. Cuci2 ms mandi. Jgn biar bengkak nnt lama2 takde susu. Kena kerap bg

Minta suami sedutkan. Bunyi mcm kelakar tp ramai yg berjaya buat