Sakit badan demam pening kepala

Hi sy ikut LMP dh 8w+ tp skrg tgh alami sakit badan demam urat sakit kepala. Dua hari dah😭. Normal tak? Sbb mse awl2 tkde alahan langsung skrg je dh start taknk nasi, gosok lidah time mndi msti buwekk kluar lendir kuning2. Hm 😭😭

3 Các câu trả lời

normal tu sis. selalunya 7-9 weeks memang time paling teruk morning sickness sebab HCG tengah memuncak time ni. yang demam tu boleh jadi tak ada kaitan dengan pregnancy pun. kalau nak ambil panadol, boleh je. ambil yang biasa, jangan banyak, bila perlu je.

bagi saya , awal trimester saya pernah demam 1 hari jadi makan ubat pandol esok sihat mungkin lendir kuning macam selesema.😅

normal. 8w+ mmg waktu start alahan. x tahan sgt pergi kliniknye