Hamil 5w 3d

Sy hamil 5w 3d , boleh ke travel dan kedah ke selangor untuk mengundi ?

3 Các câu trả lời

Saya dari KL nk balik mengundi di kedah masa 6w 4d, tapi end up buat keputusan tak jd balik sb takut jadi apa2 dkt kandungan, nk drive jauh sorang2 masa awal kehamilan pertama ni

2y trước

saya pulak dri perlis nk ke seremban .. dah rujuk dr .. dr bgi ubat kuat rahim sbb saya naik ets ..

bolehhh. cuma keadaan kena selesa, jangan duduk terlalu lama, ada berhenti berehat kejap then baru teruskan perjalanan.

boleh rasanya.