gastrik

sy hamil 10w..sy kna gastrik..sbb sblm hamil pn sy mmg ada gstrik..tp jarang kna..lau kna mmg truk..skrg ni sy kna gastrik wktu hamil..da 3hari..sakit perut amat sngat..bisa perut..g klinik dctr xleh nk bg ubat..sbb prgnant..cuma bg ubat kapur shj..ada x kat sni ibu2 mcm sy..kna gstrik..dan apa ibu2 mkn dan minum utk reda kan cepat gastrik..sy minum susu munth..??

13 Các câu trả lời

Sy mkn gaviscon kalau gastrik attack tu. Makan kerap jgn biar perut kosong. Lepas mkn jgn terus laying down.

Sama mcm sy..skrg tengah gastrik..xtau nak makan ape..😭😭nk minum air halia takot pulak..😣😣

5y trước

HR-boleh sis...tapi tgk ketahann badan seseorang...saya nk try minum...tapi tekak loya je bila ingat halia...😭

Sy minum gaviscon tu. 1 sudu besar je. Beli kat farmasi. Sesuai utk ibu hamil dan nyusu