Buka buku pink di swasta. After 30 weeks sambung checkup di gomen boleh ke?

Sy dulu buka buku pink dekat klinik siti. Sbb sy kerja shift susah sgt nak gi kk. Tp lepas dah masuk 28w sy pindah n now semua cawangan klinik siti jauh. Nak sambung check up di KK berdekatan boleh ke? #seriusnanya

2 Các câu trả lời

Sepatutnya boleh je, kena pgi kk tanya kaunter ckp nk transfer in. Cerita je yg awak dh pindah kwsn jd nk continue checkup kt kk, nnt nurse bg date utk dtg klu xleh check on the same day 😁

1y trước

okay terima kasihh

boleh...sy 32w kna refer kk gomen...mslh hb...byr dftr rm30...

1y trước

terima kasihh