Ada ke yang due bulan ni yang belum bersalin?

Sy due 30/10 tapi x de tanda apa2 lagi cuma mengeras je dalam 1 jam sekali ada time setengah jam sekali tapi dah 3 hari macam ni .. risau betul .. tapi tanda xde lagi.. ada tips x nak mudahkan bersalin mommy2 ?

7 Các câu trả lời

Sama due kita tapi baby sedap duk dalam perut lagi ni. 5/11 kena serah diri kalau tak ada keluar tanda

Saya ..39w6d due 29/10 .. baru dok rasa sikit2 tanda.. tu pon bila baby dok mengeras..

samalah sis sypun due 30/10 first baby, tapi belum ada tanda lagi

sy due 4/11...perut kerap mngeras je..tnda xde lg...

Saya ! Due 26/10 tp blum bslin esok dh kna pksa

sama laa saya harini 40w. masih takde tanda2 🥺

2y trước

Awak dh dpt date ke untuk serah diri ?

Saya 31/10 masih belum bersalin lagi😂