Jantina bayi

Sy dua kli scan First scan 25week buat detail.scan kat hosptal bsr dctor ckp bby boy kli ke dua buat dkat swasta.28week scan 5d doctor ckap boy gak siap nmpak anu die lagi boy tp rmai yg ckp.tengk prut sy mcam prmpuan..aduh risau Aih sbb persiapan sy byk.bli brang boy..skrang sy dah 34 week

2 Các câu trả lời

gender ikut bentuk perut tu mitos sis..y pengaruh bentuk perut tu sbb kedudukan bb dlm rahim.klau bentuk perut menunjukkan gander..doc or Sono xyah scan dah tgk gender..cume tgk bentuk perut je.org ramai cume mak belalang so x yah ikut

1mo trước

hurm..tu.le risau aih..

Abaikan kata2 orang😂